studentbostad-stockholm.se: Studentbostad i Kungsholmen

Studentbostad i Kungsholmen

Om Kungsholmen
Kungsholmen är en del av Stockholms innerstad, beläget norr om Riddarfjärden. Stadsdelen består av vackra sekelskiftsbyggnader och med gångavstånd till vattnet. På Kungsholmen ligger härliga Rålambshovsparken. Här finns lekplatser, badstrand och promenadväg utmed vattnet som leder till Stockholms Stadshus. Kungsholmen är helt klart en mycket populär stadsdel då den både är nära till vattnet och ligger mitt i Stockholm stad.Service och kommunikation på Kungsholmen
På Kungsholmen finns många vackra promenadstråk, restauranger och butiker. Kungsholmens knutpunkt för kommunikation är Fridhemsplan tunnelbanestation. Här passerar både den blå och gröna linjen, samt många innerstadsbussar med avgång var femte minut.Länkar om Kungsholmen:
Karta över Kungsholmen

Denna hemsida har skapts av en av Sveriges ledande bostadsportaler för att hjälpa de som letar bostad- häribland en studentbostad. Många av Sveriges lärosäten är belägna i storstadsområden och med kraftig folkökning, ökar också behovet av att hitta en studentbostad. Klicka på länkarna till höger för att påbörja din sökning.
Mere i denne kategori: « Vasastaden Årsta »

Icon CO2 neutral website English transparent.png