studentbostad-stockholm.se: Studentbostad i Hammarbyhöjden

Studentbostad i Hammarbyhöjden

Om Hammarbyhöjden
Hammarbyhöjden är beläget ca 10 kilometer söder om Stockholms innerstad. Området består främst utav flerbostadshus och har under senare 90-tal förtätats med fler lägenheter. I området finns gårdar och parker. Med tunnelbanan tar det ca 15 minuter in till T-centralen. Hammarbyhöjden har blivit ett attraktivt bostadsområde för många unga som kommer till Stockholm för att arbeta eller studera.Service i Hammarbyhöjden
Från Hammarbyhöjden är det gångavstånd till Kärrtorps centrum samt andra inköpsmöjligheter. I Globen arrangeras många olika konserter och event som lockar människor från hela Sverige varje år. I Hammarbyhöjden finns också Hammarbybacken som erbjuder skidåkning under vintertid.Länkar om Hammarbyhöjden:
Karta över Hammarbyhöjden

Denna hemsida har skapts av en av Sveriges ledande bostadsportaler för att hjälpa de som letar bostad- häribland en studentbostad. Många av Sveriges lärosäten är belägna i storstadsområden och med kraftig folkökning, ökar också behovet av att hitta en studentbostad. Klicka på länkarna till höger för att påbörja din sökning.
Mere i denne kategori: « Gröndal Hjorthagen »

Icon CO2 neutral website English transparent.png